APERITIEF
Bubbels ‘Brut Marquise de Joie’, sprankelende Kir van het Huis of fruitsap.

DRIE AMUSES VAN DE CHEF
Of kies voor een uitgebreide receptie (10 euro p.p.) :
1 UUR LANG bubbels ‘Brut Marquise de Joie’,
sprankelende Kir van het Huis of fruitsap
PLUS Twee extra hapjes (dus 5 hapjes in totaal)

ONGELOFELIJK LUXUEUS VOORGERECHTENBUFFET 
BESTAANDE UIT :
Zee-delicatessen en crustacés
Oesters | gamba’s | langoustines | rivierkreeftjes | venusschelpen | kreukels |
ongepelde grijze garnalen | wulken | gerookte zalm met zeeparels |
gepocheerde zalm | tomaat-garnaal |
Live-cooking van scampi met césarsalad |
ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks | fingertoast | courgettesalsa |
sashimi zalm met sojasaus en wasabi dip | tonijnsalade |
gemarineerde zoete haring in rode sherry | mosselen in tartaarsaus |
Spaanse mosselen | warme mosselen in lookboter |

Gerookte visklassiekers: paling, sprot, makreel en haring.

Exquise klassiekers en fijne charcuterie:
Carpaccio van Belgisch Witblauw met pesto en parmezaan-krullen |
ambachtelijk bereid hoofdvlees | pastei met jeneverbessen

Live versneden op authentieke Berkel-snijmachine:
flinterdunne, Vlaamse, gedroogde ham, gekookte ‘Meesterlijke’ ham
en fijne salami “pur porc” | glaasjes parfait van foie gras afgewerkt met gerookte eendenborstsnippers |
varkensrillette met krokante toast | verrines met meesterlijke hammousse |
rosbief met balsamico en gedroogde tomaatjes | opgevulde eitjes |

Live cooking in de zaal:
mini witte pensjes met oude mosterd,
bloedworst met appelmoes en Breydelspek.

Soepen:
Bisque van kreeft en velouté van verse groenten
vergezeld van fijne kruiden, half opgeklopte room, ovenverse broodjes.

Passende garnituren en groenten:
Meloen | mangoblokjes | confituur van ajuin | rode ui | augurken |
graantjesmosterd | acht groentensalade’s | aardappeltjes | koude pasta |
Oosterse taboulé | rauwe groenten | 4 koude sauzen.

HOOFDGERECHT GESERVEERD AAN TAFEL MET KEUZE UIT :
Belgisch rund witblauw. Een gebakken, sappige tournedos met bijhorende sausjes
Chef’s choice, Heerlijke vleessuggestie van de chef
Catch of the day, Dagverse vissuggestie van de chef
Enkel in nov/dec/jan : Stoofpotje van wild met bospaddestoelen en warm peertje

RIJKELIJK DESSERTENBUFFET BESTAANDE UIT :
Huisbereide gebakjes:
Tartelettes met framboos,banaan, aardbei,
mini boules de Berlin, brésilienne, chocoladebrownie, citroentaartje…

Zalig zoete dessertenweelde:
3 soorten roomijs met warme chocolade, frambozencoulis en slagroom,
café glacé, live-cooking van mini Irish Coffee,
à la minute gebrande crème brûlée, vers geklopte sabayon,
ter plaatse gebakken pannenkoekjes, warme wafeltjes,
marshmellows en vergeten snoep uit grootmoeders bokalen.

Kaasassortiment
Een keur aan kazen. Altijd vier soorten uit dit assortiment:
Brugse Blomme, Brie, Rochebaron, Bou d’Fagne, Conté,
Camembert met truffeltapenade, dentelle de Bruges, Keiems bloempje,
Chevre Rondin Perigoux, Pont Leveque, Parmezaan, Red Leicester, …
Nootjes, rozijnen, druiven, Luikse stroop en vers gebakken broodjes.

KOFFIE NAAR HARTELUST