ELKE ZATERDAGAVOND OM 19U

53€ full service met dranken tot aan de koffie
aperitief, wijnen en gewone bieren,
waters en frisdranken inclusief tot aan de koffie.

APERITIEF
Bubbels ‘Brut Marquise de Joie’, sprankelende Kir van het Huis of fruitsap.

DRIE AMUSES VAN DE CHEF
Of kies voor een uitgebreide receptie (10 euro p.p.) :
1 UUR LANG bubbels ‘Brut Marquise de Joie’,
sprankelende Kir van het Huis of fruitsap
PLUS Twee extra hapjes (dus 5 hapjes in totaal)

ONGELOFELIJK LUXUEUS VOORGERECHTENBUFFET
BESTAANDE UIT :
Zee-delicatessen en crustacés
Oesters | gamba’s | langoustines | rivierkreeftjes | venusschelpen | kreukels |
ongepelde grijze garnalen | wulken | gerookte zalm met zeeparels |
gepocheerde zalm | tomaat-garnaal | Live-cooking van scampi met césarsalad |
ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks | fingertoast | courgettesalsa |
sashimi zalm met sojasaus en wasabi dip | tonijnsalade |
gemarineerde zoete haring in rode sherry | mosselen in tartaarsaus |
Spaanse mosselen | warme mosselen in lookboter |

Gerookte visklassiekers: paling, sprot, makreel en haring.

Exquise klassiekers en fijne charcuterie
Carpaccio van Belgisch witblauw met pesto en parmezaan-krullen |
ambachtelijk bereid hoofdvlees | pastei met jeneverbessen |
Live versneden op authentieke Berkel-snijmachine:
flinterdunne, Vlaamse, gedroogde ham, gekookte ‘Meesterlijke’ ham
en fijne salami “pur porc” | glaasjes parfait van foie gras afgewerkt
met gerookte eendenborstsnippers | varkensrillette met krokante toast |
verrines met meesterlijke hammousse | rosbief met balsamico
en gedroogde tomaatjes | opgevulde eitjes |

Live cooking in de zaal: mini witte pensjes met oude mosterd,
bloedworst met appelmoes en Breydelspek.

Soepen
Bisque van kreeft en verse groenten velouté | fijne kruiden | croutons |
geraspte kaas | opgeklopte room, ovenverse broodjes.

Passende garnituren en groenten
Meloen | mangoblokjes | confituur van ajuin | rode ui | augurken |
graantjesmosterd | acht groentensalade’s | aardappeltjes | koude pasta |
Oosterse taboulé | rauwe groenten | 4 koude sauzen.

HOOFDGERECHT GESERVEERD AAN TAFEL MET KEUZE UIT :
Belgisch rund witblauw. Een gebakken, sappige tournedos met bijhorende sausjes
Chef’s choice. Heerlijke vleessuggestie van de chef
Catch of the day. Dagverse vissuggestie van de chef
Enkel in nov/dec/jan: Stoofpotje van wild met bospaddestoelen en warm peertje

RIJKELIJK DESSERTENBUFFET BESTAANDE UIT :
Huisbereide gebakjes
Tartelettes met framboos, banaan, aardbei, mini boules de Berlin, brésilienne, chocoladebrownie, zwaantje …

Zalig zoete dessertenweelde
3 soorten roomijs met warme chocolade, frambozencoulis en slagroom,
verrines met parfait van framboos, bavarois van speculoos,
pannacotta met bosvruchten, Baileysmousse, chocolademousse, vers fruit,
café glacé, live-cooking van mini Irish Coffee,
à la minute gebrande crème brûlée, vers geklopte sabayon,
ter plaatse gebakken pannenkoekjes, warme wafeltjes,
marshmellows en vergeten snoep uit grootmoeders bokalen.

Kaasassortiment
Een keur aan kazen. Altijd vier soorten uit dit assortiment:
Brugse Blomme, Brie, Rochebaron, Bou d’Fagne, Conté,
Camembert met truffeltapenade, dentelle de Bruges, Keiems bloempje,
Chevre Rondin Perigoux, Pont Leveque, Parmezaan, Red Leicester, …
Nootjes, rozijnen, druiven, Luikse stroop en vers gebakken broodjes.

KOFFIE NAAR HARTELUST